Ενημερωτική Ημερίδα στο ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ για τα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση» - ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - Α.Σ.ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ενημερωτική Ημερίδα στο ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ για τα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση»

Δημοσιεύθηκε από ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ σε ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ · 21/11/2013 13:58:03

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική Ημερίδα στο ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ για τα
«Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση»

Διοργανώνεται την Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 από τον Δήμο Τεμπών και την ΑΣ «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ» ενημερωτική ημερίδα, στο πλαίσιο της Πράξης «ΤΕΜΠΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ» που αφορά στην προώθηση στην αγορά εργασίας 75 ατόμων.
Μέσω της υλοποίησης της πράξης, θα επιχειρηθεί η προώθηση στην απασχόληση 75 ατόμων, τα οποία θα είναι, είτε άνεργοι, είτε ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με χαμηλό εισόδημα, είτε νέοι επιστήμονες και τα οποία κατοικούν μόνιμα στο Δήμο. Η Πράξη εντάσσεται στο πλαίσιο της Δράση 7 Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας της κατηγορίας παρέμβασης 1: «ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση».

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Δράσης ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, ανοιχτή προς το κοινό, την  Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στο ΠΥΡΓΕΤΟ  (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΣ ¨ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ»: Δ/νση Σωκράτους 119-Λάρισα, τηλ. 2410552706 Υπεύθυνη: Νούλα Λίνα ή στο Δημαρχείο, τηλ: 2494350116

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού